De fem kuleste båtene i verden

Vi nordmenn er båtfolk, og store, luksuriøse båter fascinerer oss. Nedenfor ser vi nærmere på de fem kuleste båtene i verden for øyeblikket, så gjør deg klar til å bli misunnelig.

Ida Pfeiffer

Ida Pfeiffer er en båt dedikert til de rike og velstående. Med egen helikopterplattform og flere bassenger om bord, sier det seg selv at folk flest ikke har råd til å oppleve gledene båten bringer med seg. Allikevel er den et syn for øyet, og når den legger til kai i havner verden over, står skuelystne klare med kameraene.

Galaxy of Happiness

Navnet på denne båten avslører at det er en luksusbåt. Den lover passasjerene lykkelige stunder, og det er ikke så rart, de luksuriøse fasilitetene tatt i betraktning. Her venter et louge-rom, flatskjerm-TV og et boblebad på deg om bord. Dessuten er Galaxy of Happiness en miljøbevisst båt, der energinivået er redusert med rundt 40 % sammenlignet med andre båter på samme størrelse og med de samme funksjonene.

Jet Capsule

Jet Capsule er en båt du aldri har sett maken til, og et syn du trolig aldri vil se maken til igjen. Dette er en liten speedbåt med et helt unikt, futuristisk utseende. Den vekker oppmerksomhet hvor enn den passerer, og i motsetning til de andre båtene i oversikten vår, er ikke denne båten utelukkende tilegnet de rike og velstående. Til tross for den lille størrelsen rommer båten dessuten alt du trenger for en tur på havet – kjøkken, bad og et sitteområde.

Drømmer du om å bygge båt selv, er båter av størrelsen Jet Capsule har et realistisk mål. Allikevel vil selv disse mindre båtene koste mye å bygge. Men hvem vet – kanskje du en dag er heldig og vinner en stor jackpot på et nettcasino og på den måten får midlene til å realisere drømmen din?

Tropical Island Paradise

Drømmer du om å feriere på en øde øy? Da er Tropical Island Paradise midt i blinken. Båten er bygget som en øy, med palmer, bungalower og basseng om bord, og den kan ta deg fra destinasjon til destinasjon med den samme luksusen til grunn gjennom hele reisen. Stort mer unikt blir det faktisk ikke, ei heller mer luksuriøst.

Aurora-5

Vil du ha en unik båtopplevelse, kan Aurora-5 anbefales. Her får du bli med på tur i en luksuriøs ubåt med glassokkel, slik at du får med deg det som skjer under havets overflate. Med plass til opptil fem passasjerer, er dette noe du kan ta med vennegjengen på også.